INGYEN SMS KÜLDÉS

Ingyen sms küldés, ingyen sms küldés regisztráció nélkül, ingyen sms küldés mobilra, ingyen sms küldés internetről, ingyen sms küldés Magyarországra!!!Itt minden megtalálsz!!!!

2009. október 29., csütörtök

Ingyen sms küldés - Smsville

Hát ez egy érdekes oldal!Az ingyen sms, amit az oldalról lehet küldeni annyira azért mégsem ingyenes!Ugye itt is regisztrációval kezdünk, eddig nincs semmi probléma, szépen kitöltöttem az űrlapot!Kaptam egy sms-t a pin kóddal, amivel ellenőrzik, hogy valóban az én számom-e.Eddig sincs semmi gond, beírtam a pin kódot......eltelik fél perc és kapok egy sms-t......hogy előfizettem az smsville emeltdíjas szolgáltatására, amelynek ára havonta 3*500 Ft, vagyis 1500 Ft...azért ez nem is olyan olcsó...pláne nem ingyenes!Utólag kiderítettem, hogy ezért az 1500 Ft-ért havonta 3 tájékoztató sms-t kapsz!Én pórul jártam, de ti legyetek figyelmesebbek!Ez az oldal mégsem ingyenes, ennek tudatában regisztráljatok!Másik nézőpontból felfoghatjuk úgy is a dolgot, hogy a 3 sms kerül 1500 Ft-ba a többi amit elküldhetünk az ingyenes:):):)
Ha találsz, olyan oldalt, ahol valóban lehet ingyen sms-t küldeni, vagy olyat, ami ilyen csalafintán fizetős írd meg és közzétesszük!!!!

5 megjegyzés:

  1. Én is eléggé ráfáztam, de az a pláne az egészben, hogy hiába küldtem már el az SMSVILLE STOP üzenetet, azt írta vissza, hogy nem lehet értelmezni. Erről tud vki vmit?

    VálaszTörlés
  2. Szia!

    Sajnos én is elküldtem azt a bizonyos reg smt, de nekem még működött a lemondás.Azt tudom csak javasolni, hogy próbálkozz, hátha egyszercsak sikerül!Ne hagyd annyiban!

    VálaszTörlés
  3. szormee!
    Van egy kis gond! Smégpedig. Ha elolvasod a feltételeket, amit alul regisztrációkor kipipálsz, mert ki kell pipálni, abban olvashatod, hogy 10 naponta kapsz egy emelt díjjas sms-t ami max. Áfával 500 pénz az ára. Így jön ki az 1500 pénz. Kipipáltad? Akkor elfogadtad. Le van írva az üzlet szabályzatában. Ha meg elolvastad, akkor tudomásul vetted. Ha nem tetszett, miért folytattad a regisztrálást? Ingyen sms a neve, de nem ingyen van. Még 5-6 éve volt valóban ingyenes ami teljesen ingyenes volt, de ma már ilyen nincsen. Mielőtt kritizálsz, olvasd el a szerződés feltételeit. Talán nem ér akkora csalódás utána. Ennek fényében gondolkodj. (hidd el, én is utálom a lehúzos és csaló reklámokat, de itt még azt sem mondhatjuk, hogy apró betűvel volt írva, mert nem apró betűs!

    Nagy Zoltán Gábor

    VálaszTörlés
  4. Ha egyszer benne van a szerződésben,hogy küldd el az SMSVILLE STOP szót amivel ugyebár törlöd magad (3 hónap után pedig végleg törlik az adataidat).Akkor miért van az,hogy még októberben elküldtem ezt nekik,s ma kaptam smst hogy frissitették a profilomat?!Ez pénz lopás,hisz egy olyan szolgáltatásért vonnak tőlem pénzt,amit már rég lemondtam....

    VálaszTörlés
  5. hogyan kell lemondani????mert le szeretném mert egy nagy rakás sza* szerintem

    VálaszTörlés