INGYEN SMS KÜLDÉS

Ingyen sms küldés, ingyen sms küldés regisztráció nélkül, ingyen sms küldés mobilra, ingyen sms küldés internetről, ingyen sms küldés Magyarországra!!!Itt minden megtalálsz!!!!

2011. július 17., vasárnap

Ingyen sms online, ingyen sms küldés internetről mobilra

Ingyen sms online, ingyen sms küldés internetről mobilra

Az alábbi weboldalról SMS-t küldhetünk Magyarországra és külgöldre is – rokonaiknak, ismerőseinknek INGYEN.
Az oldalt többen tesztelték és kipróbálták és sikeresen folyamatosan használják.

Több sms küldő weboldal található az „SMS VILÁG” internetes oldalán. Ez a lehetőség az áttanulmányozásom következtében és az eddig használók szerint is nagyon megbízható és jól használható.

Az egyik ilyen lehetőség a SMSGOTT mely német nyelvű oldal, innen minden nap 5 SMS-t lehet küldeni regisztráció nélkül is. A felhasználható karakterek száma 147. A naponta küldhető üzenetek száma a világhálón 50.000 db, ha ezt a számot elérte a sms-k száma akkor csak másnap lehetséges ismét sms-t küldeni. Az ötvenezer szám elég sok, vagyis nem igen fordul elő az a veszély, hogy nem tudunk küldeni – néha azonban előfordul, hogy az esti órákban eléri a limitet.
Az egyik használó személyes tapasztalatát is közölte, mely szerint a címzett mindig megkapja az általa küldött SMS-t, de néha az csak 1-2 óra után érkezik el hozzá. Tehát szerinte ha nem sürgős akkor nyugodtan használja mindenki az SMSGOTT oldalát.
Az SMSGOTT használatához az SMS VILÁG weboldalon minden segítséget megkap a használója.

A másik ugyancsak a SMS VILÁG weboldalán található a SMSix ahonnan hétszáz szolgáltatóra lehet SMS-t ingyen küldeni, ezek között természetesen a három magyar is megtalálható!
Regisztrációt ez sem igényel, a karakterek pedig itt 135-re vannak limitálva.
Naponta erről maximum öt darab SMS-t lehet küldeni, az oldal terheltségétől függően ezeknek az érkezése hosszabb időt is igénybe vehet.
A SMSix használatához a weboldal minden segítséget megad, így annak használata gyors és egyszerű.

1 megjegyzés: