INGYEN SMS KÜLDÉS

Ingyen sms küldés, ingyen sms küldés regisztráció nélkül, ingyen sms küldés mobilra, ingyen sms küldés internetről, ingyen sms küldés Magyarországra!!!Itt minden megtalálsz!!!!

2010. május 25., kedd

Ingyen sms küldés : rossz hírek : Wadja kaputt

Sajnos a sok jó hír után most egy rossz következik!Az egyik legjobban muzsikáló ingyen sms küldő oldal a WADJA, úgy döntött, hogy tovább nem kíván ingyen sms küldő oldal lenni, így ezentúl a WADJA is csak egy egyszerű közösségi portál....

2 megjegyzés:

  1. A Wadja nem "kaputt", sőt nagyon is él:)

    Újra lehet ingyen SMS-t küldeni!

    Örömmel tudatjuk veletek, hogy nagyszerű funkciókkal egészítettük ki a Wadját, amelyeknek köszönhetően még több ingyen SMS-t küldhettek, mint eddig. Belépésetek után, az oldal jobb felső sarkában láthatjátok, hogy mennyi “Wadja Ponttal” rendelkeztek. Ezeket a pontokat használhatjátok ingyen SMS küldésre, tehát minél több pontot gyűjtötök össze, annál több SMS-t küldhettek.

    A jobb felső sarokban részletesen nyomon követhetitek a megszerzett, az elköltött, és az összesen rendelkezezésre álló pontok számát.

    Számos módon juthattok ingyen Wadja pontokhoz. Az Offerpal vagy a gWallet használatával például pontokat szerezhettek egy video megnézése, egy játék letöltése, vagy egy teszt kitöltése után. A különféle lehetőségekért csak kattintsatok jobb felső sarokban található, zöld színű „points” feliratra.
    Az Offerpal és a gWallet logójára kattintva pedig máris böngészhettek az aktuális ajánlatok között.

    A következő lépésekkel pedig még több Wadja pontot szerezhettek minden 30 napban:

    1. Igazold vissza a mobilszámodat
    2. Hozz létre 5, vagy annál több címkét (label)
    3. Hívd meg az oldalra 100, vagy annál több barátodat
    4. Kérd meg 50, vagy annál több barátodat, hogy kövesse a címkédet
    5. Töltsd fel a fotódat
    6. Tüntesd fel a tartózkodási helyedet
    7. Készíts egy dizájnolt címkét

    Lépjetek akcióba és gyűjtsetek minél több Wadja pontot! Az összes feltétel teljesítését követően 70 Wadja pontot kaptok. Ne felejtsétek: minél több pontot szereztek, annál több ingyen SMS-t küldhettek!

    További információ: http://www.wadja.com/howto/credits.aspx

    Minden jót kívánunk!

    A Wadja csapata

    VálaszTörlés
  2. WADJA: ÚJRA INGYEN SMS!
    Végtelen mennyiségű üzenet a Wadján. 160 karakteres, hirdetésmentes SMS küldés, napi korlát nélkül! További információ: http://blog.wadjaworld.com/?p=1125

    VálaszTörlés